Besplatna dostava na cijelom web mjestu
Besplatna dostava širom mjesta
Moja košara

image
SKU :

Potvrđivanjem vaših kupnji, bit će vam terećen iznos vaše narudžbe

U rezervaciji


Ukupna cijena) 0,00 €

Naručiti Nastaviti s kupovinom

Ove Opće uvjete prodaje (u daljnjem tekstu "OU") nudi tvrtka HOORTRADE, pojednostavljeno dioničko društvo s kapitalom od 7.500 eura, registrirano u trgovačkom registru u Lyonu pod brojem 878 143 601 i čiji registrirani ured se nalazi na adresi 83/85 boulevard du parc de l'Artillerie u LYONU (69007) (u daljnjem tekstu “HOORTRADE”).

Putem svoje web stranice dostupne na URL adresama www.cazeboo.fr/ - www.cazeboo.be/ - www.cazeboo.it/ - www.cazeboo.es/ - www.cazeboo.de/ - www.cazeboo.nl/ - www.cazeboo.pl/ - www.cazeboo.lu/ - www.cazeboo.pt/ - www.cazeboo.at/ - www.cazeboo.ie/ - www.cazeboo.dk/ - www.cazeboo.fi/ - www.cazeboo.se/ - www.cazeboo.co.uk/ - www.cazeboo.cz/ - www.cazeboo.gr/ - www.cazeboo.hr/ - www.cazeboo.hu/ - www.cazeboo.lt/ - www.cazeboo.lv/ - www.cazeboo.ro/ - www.cazeboo.si/ - www.cazeboo.sk/,, (u daljnjem tekstu "Site"), HOORTRADE nudi prodaju proizvoda namijenjenih unutarnjoj i vanjskoj instalaciji (u daljnjem tekstu "Proizvodi"), svakom kupcu, fizičkoj osobi, koja djeluje u svrhe koje ne spadaju u područje njegove profesionalne djelatnosti i ima prebivalište u francuskom teritoriju ili u državi članici Europske unije (u daljnjem tekstu "klijent").

Svaki kupac potvrđuje da je pročitao, na čitljiv i razumljiv način, ove OU kao i sve informacije potrebne za izvršenje istih, u skladu s člancima L.111-1 do L.111-8 i L.221 -5 od Potrošački kodeks, prije sklapanja bilo kakvog ugovora s HOORTRADE-om.

1. PRIMJENA I SUPROTNOST OU

 • 1.1 Ovi OU primjenjuju se, bez ograničenja ili rezerve, na bilo koju narudžbu Proizvoda koju Korisnik postavi na Stranicu.
 • 1.2 Ovi OU-ovi imaju za cilj definirati uvjete za naručivanje proizvoda na Stranici, kao i prava i obveze svake od strana u vezi s isporukom proizvoda.
 • 1.3 Osim ako se strane drugačije ne dogovore u pisanom obliku, ovi Opći uvjeti imaju prednost nad svim proturječnim klauzulama koje proizlaze iz općih uvjeta koji su prethodno sastavljeni i objavljeni na Stranici. Primjenjuju se uz isključenje bilo kojeg drugog sporazuma.
 • 1.4 Ovi Opći uvjeti poslovanja smatraju se sastavnim i bitnim dijelom ugovora sklopljenog između HOORTRADE-a i svakog od njegovih Klijenta. Dostupni su u bilo koje vrijeme na Stranici.
 • 1.5 O ovim OU kupac se sustavno obavještava nakon potvrde njegove narudžbe, što podrazumijeva potpuno i bezrezervno prihvaćanje ovih OU. Ovo prihvaćanje sastoji se od označavanja odgovarajuće kućice predviđene za ovu svrhu. Označavanje ovog polja ima istu vrijednost kao i vlastoručni potpis Klijenta.
 • 1.6 HOORTRADE zadržava pravo izmjene i/ili prilagođavanja ovih OU u bilo kojem trenutku. U tom slučaju, samo verzija koja je na snazi na dan narudžbe na Stranici valjano je primjenjiva na Kupca.
 • 1.7 Činjenica da se HOORTRADE ne koristi, u određenom trenutku, nijednom od odredbi ovih OU-a ne može se tumačiti kao odricanje da ih kasnije iskoristi.
 • 1.8 HOORTRADE poziva svakog kupca da pažljivo pročita ove uvjete i uvjete, da ih ispiše i/ili spremi na bilo koji trajni medij prije naručivanja proizvoda na stranici.

2. IZRADA / VOĐENJE OSOBNOG RAČUNA KUPCA

 • 2.1 Stvaranje i/ili posjedovanje osobnog korisničkog računa nužan je i obavezan preduvjet za potvrdu narudžbe za Proizvode na Stranici.
 • 2.2 Kupac može kreirati svoj osobni račun:
  • Od njegovog prvog posjeta Stranici ili u bilo kojem drugom trenutku tijekom sljedećeg posjeta Stranici, sa za tu svrhu predviđene kartice koja je dostupna na svim stranicama Stranice.
  • Prilikom postavljanja narudžbe na Stranici, nakon što su odabrali proizvode koje žele naručiti i potvrdili svoju "Košaricu".
 • 2.3 Kako bi kreirao svoj osobni račun, Kupac mora ispuniti sve tražene podatke koji se odnose na njega, pri čemu je naznačeno da se svako nepotpuno kreiranje računa ne može potvrditi. Prijava koju odabere kupac ne može se mijenjati. U slučaju pogreške, Kupac mora ponovno kreirati račun, uz napomenu da nije moguće prenositi podatke s jednog računa na drugi račun.
 • 2.4 HOORTRADE se ni pod kojim okolnostima ne može smatrati odgovornim za pogrešku kupca u njegovoj e-pošti koja je dovela do izostanka primitka komunikacije od HOORTRADE-a u vezi s praćenjem njegove narudžbe.

3. IZDAVANJE NARUDŽBE NA STRANICI

 • 3.1 Svaka narudžba proizvoda nužno je izvršena putem Stranice. HOORTRADE nastoji pružiti vizualne prikaze i opise koji su što vjerniji proizvodima. Međutim, ti vizualni i ilustrativni tekstovi nisu ugovorni, Klijent to ne čini HOORTRADE se ne može smatrati odgovornim u tom pogledu.
 • 3.2 HOORTRADE ne prihvaća nikakve narudžbe za proizvode izrađene po mjeri koji nisu predstavljeni na stranici.
 • 3.3 Podložno tome što HOORTRADE ovo izričito nudi na stranici, klijent može:
  • Naručite unaprijed proizvod kojeg nema na zalihama i koji se trenutno obnavlja.
  • Naručite proizvod na zalihi.
 • 3.4 U ova dva slučaja Kupac mora platiti cjelokupni iznos narudžbe na Stranici u trenutku svoje narudžbe ili predbilježbe
 • 3.5 Kupac izravno na Stranici odabire Proizvod(e) koje želi naručiti i može u bilo kojem trenutku pristupiti stranici "Moja košarica" ​​kako bi pregledao odabrane Proizvode i potvrdio ih kako bi predao narudžbu.
 • 3.6 Kupac se u svakom slučaju mora povezati sa svojim osobnim računom, ako to nije učinio prije, ili ako to nije učinio, kreirati račun kako bi izvršio svoju narudžbu na Stranici. Kao dio finalizacije njegove narudžbe, od njega će se tražiti dodatne informacije koje se tiču ​​posebno njegovog telefonskog broja kako bi se olakšalo zakazivanje termina za isporuku njegovih proizvoda, kao i adresu za dostavu i naplatu njegove narudžbe. S tim u vezi, Kupac ne može zahtijevati isporuku Proizvoda naručenih u zemlji koja nije ona u kojoj je kreirao svoj osobni račun. Pojedini gradovi ili mjesta isključeni su iz isporuke (vidi Dodatak 2 ovih Općih uvjeta). U svakom slučaju, sve narudžbe moraju biti propisno ispunjene i moraju sadržavati one podatke koji su nužno potrebni za narudžbu. Kupac je odgovoran za istinitost, točnost i relevantnost danih podataka. HOORTRADE se stoga ne može smatrati odgovornim u slučaju kašnjenja isporuke zbog netočne ili nepotpune adrese dostave.
 • 3.7 Kupac može unijeti izmjene, ispravke, dodatke ili čak otkazati svoju narudžbu, dok se ne potvrdi na stranici sa sažetkom narudžbe, prije plaćanja.
 • 3.8 Prije potvrđivanja svoje narudžbe, Kupac mora pročitati ove Opće uvjete i prihvatiti ih u cijelosti i bez rezerve. Nakon potvrde svoje narudžbe i podataka koji se odnose na isporuku, Kupac mora odabrati način plaćanja za svoju narudžbu u prostoru rezerviranom za tu svrhu, dodati bilo koji kod sniženja koji ima, zatim potvrditi plaćanje
 • 3.9 Ugovor je definitivno sklopljen između HOORTRADE-a i kupca nakon što je kupac primio potvrdu narudžbe. Ova potvrda narudžbe sadrži ove Opće uvjete poslovanja u PDF verziji. Konačna narudžba ne može biti predmetom bilo kakvog otkazivanja, potpunog ili djelomičnog, od strane Kupca, osim korištenja prava na povlačenje predviđenog u članku 7. Posljedično, u slučaju pogreške u narudžbi ili duplikatu, Kupac mora kontaktirati HOORTRADE koji eventualno može dopustiti povlačenje narudžbe prije isporuke. U tom slučaju, troškove povlačenja navedene u stavku 7 snosi Kupac.
 • 3.10 Svaki zahtjev koji se odnosi na narudžbu mora se poslati HOORTRADE-u putem obrasca za kontakt namijenjenog za ovu svrhu na Stranici, kojem se može pristupiti putem osobnog računa Kupca.

4. CIJENA I UVJETI PLAĆANJA

CIJENE PROIZVODA

 • 4.1 Pristup stranici i prezentaciji proizvoda je besplatan. Samo će narudžba jednog ili više proizvoda biti predmet plaćanja od strane potonjeg.
 • 4.2 Primjenjive cijene su one važeće na dan narudžbe na Stranici od strane Kupca.
 • 4.3 Cijene Proizvoda i svi dodatni troškovi vezani uz narudžbu naznačeni su na jasan i razumljiv način u sažetku narudžbe. Prije podnošenja narudžbe, Kupac je dužan potvrditi ovaj sažetak.

UVJETI PLAĆANJA

 • 4.4 Cijene će biti fakturirane na temelju cijena važećih u trenutku narudžbe. Faktura sa sažetkom svih proizvoda koje je kupac naručio, kao i njihov trošak, sustavno će se slati kupcu.
 • 4.5 Kupac će platiti cijenu svoje narudžbe, izravno na stranici, prema načinu plaćanja i opciji koju je odabrao prilikom predaje narudžbe, u skladu s postupkom predviđenim za tu svrhu. Ovisno o zemlji prebivališta, HOORTRADE kupcu nudi različite načine plaćanja:
  • U slučaju plaćanja narudžbe ili predbilježbe putem CB/Mastercard/Visa/Paypal/ SOFORT/GIROPAY/BANCONTACT/IDEAL/PRZELEWY24/EPS/FINTECTURE, Kupac se tereti prilikom narudžbe ili plaćanja.pre-order..
  • U slučaju plaćanja narudžbe ili prednarudžbe s rješenjem plaćanja u 3 rate ili 4 rate kreditnom karticom, uslugu pruža ALMA (tvrtka Alma SAS), koja se nalazi na adresi 176 Avenue Charles de Gaulle 92200 Neuilly-sur-Seine i registriran kod RCS Nanterre pod brojem 839 100 575, kupac se odmah tereti za prvu mjesečnu uplatu prilikom narudžbe ili predbilježbe. Ovisno o odabranom rješenju, mjesečna plaćanja će se odbijati svaki mjesec, na dan godišnjice potpisivanja kupoprodajnog ugovora, do potpunog povrata utvrđenog u trenutku potvrde narudžbe. HOORTRADE ni na koji način ne djeluje kao zajmodavac u smislu članka L.311-1 Zakona o potrošačima. Svako odbijanje odobravanja kredita od strane Alme za narudžbu može rezultirati njezinim otkazivanjem. Svaki raskid Uvjeta i uvjeta koji obvezuju Klijenta i HOORTRADE rezultira prekidom Uvjeta ili ugovora o kreditu između Alme i Klijenta. Plaćanje na tri/četiri rate moguće je putem našeg partnera Alme. Sigurnost plaćanja osigurava ALMA i njeni pružatelji usluga. Sva plaćanja su zaštićena 3D Secureom. Iznos kupnje: Samo kupovine između 50 i 4000 € prihvatljive su za plaćanje kod Alme Naknade: Plaćanjem u više rata kod Alme, Kupac plaća zakonske naknade za upravljanje koje su naznačene u trenutku predaje narudžbe. Alma je voditelj telepaymenta i izdaje elektronički certifikat koji će služiti kao dokaz iznosa i datuma transakcije u skladu s odredbama članaka 1316. i sljedećih građanskog zakonika
  • 4.6 Le Client est informé, que pour tout règlement, HOORTRADE utilise un système de paiement sécurisé géré par les prestataires de paiement habilités CHECKOUT et PAYPAL
  • 4.7 Neplaćanje na datum dospijeća će automatski, bez prethodne službene obavijesti i automatski, rezultirati obustavom ili poništenjem kupčeve narudžbe, bez prejudiciranja bilo kojeg drugog postupka.

5. DOSTAVA PROIZVODA

 • 5.1 Proizvodi naručeni na Stranici isporučuju se sa svim pripadajućim korisničkim uputama i uputama za instalaciju. Ti se dokumenti također mogu poslati Naručitelju na njegov zahtjev. Kupac je obaviješten da se u slučaju narudžbe Proizvoda isporučenog u više paketa, odgovarajuće obavijesti stavljaju samo u jedan od isporučenih paketa.
 • 5.2 Kupac je obaviješten da se Proizvodi isporučuju putem za to ovlaštenog prijevoznika. Dostava je besplatna.
 • 5.3 Osim ako nije drugačije navedeno na stranici tijekom postupka naručivanja ili u opisu naručenih proizvoda (osobito u slučaju rezervacije ili prednarudžbe proizvoda), HOORTRADE se obvezuje poslati navedene proizvode u roku od 72 radna sata od potvrde reda. Rokovi objavljeni na stranici su u skladu s praksom naših ovlaštenih prijevoznika. U svakom slučaju, naručeni proizvodi bit će isporučeni u roku od najviše trideset (30) dana nakon sklapanja ugovora ili u roku dogovorenom s Kupcem. Prednarudžbe kupcu omogućuju rezervaciju zaliha primljene robe.
 • 5.4 Dostava se vrši na adresu koju navede Kupac. HOORTRADE nema mogućnost izmjene adrese nakon validacije narudžbe. Svako odsustvo Kupca tijekom termina isporuke dogovorenog s prijevoznikom, uključujući u slučaju pogreške u adresi dostave i/ili poteškoća u kontaktiranju Kupca, za HOORTRADE će biti jednako odbijanju Kupca da preuzme u posjed Proizvodi.. U tom slučaju, HOORTRADE će imati pravo fakturirati Kupca za sve ili dio dodatnih troškova koji se odnose na potrebu izvršenja nove isporuke Proizvoda, o čemu će Kupac biti prethodno obaviješten.
 • 5.5 U slučaju da kupac ne primi naručeni proizvod(e) bez ikakvog opravdanja koji je poslan HOORTRADE-u, HOORTRADE zadržava pravo kupcu fakturirati kazne obračunate u skladu s tablicom troškova povrata 7.7).
 • Prilikom dostave, Kupac se brine da odmah provjeri broj dostavljenih paketa i njihovo stanje. Kupac može odbiti paket u trenutku dostave ako uoči nepravilnost u isporuci (oštećenje, oštećeno ili otvoreno pakiranje, slomljeni ili oštećeni proizvodi i sl.). U slučaju da paket nedostaje u sklopu dostave, Kupac je dužan to prijaviti na dostavnici uz naznaku paketa koji nedostaje, te preuzeti ostale pakete. Ako su proizvodi koje je kupac naručio oštećeni ili oštećeni tijekom prijevoza do dogovorenog mjesta isporuke ili u nedostatku jednog ili više paketa, kupac mora nužno formulirati, nakon isporuke, svaku korisnu, preciznu i obrazloženu rezervu na dostavnici koju mu predoči prijevoznik. Ove rezerve moraju biti formulirane na jasan i detaljan način (navođenje nestalih ili oštećenih paketa i broj dotičnih paketa među isporučenim paketima, opis problema na koji ste naišli i nastala šteta). Općenite formulacije, kao što su "podložno otvaranju" ili "podložno provjeri ili popisu paketa" ne predstavljaju precizne i obrazložene rezerve kao što to očekuje HOORTRADE i nemaju nikakvu vrijednost.
 • 5.7 Kupac je propisno obaviješten da ni prijevoznik ni HOORTRADE ne mogu biti odgovorni za primitak paketa od strane osobe koju je ovlastio Kupac i koja bi prihvatila isporuku bez rezerve. HOORTRADE u svakom slučaju mora biti obaviješten o takvoj situaciji što je prije moguće kako bi mogao kontaktirati dotičnog prijevoznika i odrediti daljnje korake koje treba poduzeti u vezi s isporučenom narudžbom. Stoga se od Kupaca traži da dokumentira probleme na koje je naišao (fotografija, komentari na dostavnici) kako bi se olakšala obrada povrata kod prijevoznika. U nedostatku bilo kakve zadrške izražene pri isporuci, Kupac potvrđuje da je primio Proizvode koji su u skladu s njegovom narudžbom iu očigledno dobrom stanju, ne dovodeći u pitanje mogućnost da se Kupac naknadno posluži primjenjivim zakonskim jamstvima podložno ispunjavanju traženih uvjeta.
 • 5.8 Ako se Kupčev paket vrati HOORTRADE-u zbog anomalije ili oštećenja, potonji će kontaktirati Kupca po primitku povratnog paketa i pitati ga što učiniti s njegovom narudžbom. Ako je Kupac greškom odbio pošiljku, može zatražiti njen povrat uz plaćanje troškova nove pošiljke o kojima će biti obaviješten. Ti se troškovi također moraju platiti za narudžbe za koje su troškovi dostave bili ponuđeni prilikom slanja narudžbe.
 • 5.9 Svako kašnjenje isporuke u odnosu na datum ili rok koji je kupac naznačio prilikom narudžbe ili, ako datum ili rok nije naveden pri narudžbi, više od trideset (30) dana od sklapanja ugovora može dovesti do rješenja kupoprodaje. na inicijativu Kupca, na njegov pisani zahtjev preporučenim pismom s povratnicom, ako nakon što je HOORTRADE-u naručio dostavu, nije ispunio zahtjev. Kupcu će tada biti vraćeni svi plaćeni iznosi, najkasnije u roku od četrnaest (14) dana od datuma raskida ugovora. Ova se klauzula ne primjenjuje ako je do kašnjenja isporuke došlo zbog više sile.

6. INVENTAR PRIJE MONTAŽE

 • Nakon dostave svoje narudžbe i prije bilo kakvog zahtjeva postprodajne službe HOORTRADE, Kupac mora provjeriti sve dijelove sadržane u isporučenim paketima u roku od najviše četrnaest (14) kalendarskih dana. Ova potpuna provjera je imperativ kako bi se ograničilo višestruko pribjegavanje HOORTRADE-ovoj postprodajnoj usluzi i na taj način omogućilo HOORTRADE-u da odgovori na zahtjev(e) Kupca u jednom potezu i što je brže moguće. U suprotnom, vrijeme odgovora HOORTRADE-a može se produžiti.

7. PRAVO NA POVLAČENJE

 • 7.1 Kupac ima rok od četrnaest (14) čistih dana od primitka proizvoda kako bi iskoristio svoje pravo na povlačenje iz HOORTRADE-a, prema važećim zakonskim uvjetima obuhvaćenim Potrošačkim kodeksom, bez potrebe za dokazivanjem bilo kakvog razloga ili plaćanja kazni .
 • 7.2 Ukoliko namjerava iskoristiti svoje pravo na odustanak, Kupac mora obavijestiti HOORTRADE o svojoj odluci da odustaje od ugovora sklopljenog pošiljkom, prije isteka gore navedenog roka:
  • Uz obrazac koji se nalazi u prilogu ovih Općih uvjeta, u Dodatku 1 i šalje se poštom s potvrdom primitka ili putem obrasca za kontakt dostupnog u korisničkom dijelu Stranice.
  • Bilo koja druga izričita, nedvosmislena izjava kojom se izražava želja za povlačenjem (na primjer, pismo poslano preporučenom poštom s potvrdom primitka).
 • 7.3 U svakom slučaju, Kupac mora izraziti volju za povlačenjem bez dvosmislenosti i nedvosmislenosti.
 • 7.4 Kada HOORTRADE primi propisno popunjen obrazac za odustajanje, kupcu će bez odlaganja poslati potvrdu o primitku njegovog odustajanja na trajnom mediju na adresu e-pošte koju je kupac naveo prilikom narudžbe.
 • 7.5 Svako vraćanje Proizvoda od strane Kupca HOORTRADE-u prije primitka potvrde primitka i/ili pisane potvrde od HOORTRADE-a u kojoj se spominje mjesto/stranica na koje se proizvod mora vratiti, HOOTRADE će odbiti i vratiti ga pošiljatelju.
 • 7.6 U svakom slučaju, kupac će morati vratiti proizvode HOORTRADE-u ili bilo kojoj drugoj osobi koju odredi HOORTRADE, bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od četrnaest (14) dana nakon priopćenja svoje odluke o povlačenju. U svakom slučaju, kupac mora vratiti predmetni proizvod(e) HOORTRADE-u u originalnom pakiranju, uključujući poslane upute i/ili dodatke.
 • 7.7 U tu svrhu, a uzimajući u obzir prirodu proizvoda, HOORTRADE nudi Kupcu uslugu povrata proizvoda zbog njihovog volumena i/ili težine.
  Troškovi povrata proizvoda sastoje se od fiksnih troškova od 26,45 eura uključujući porez po paketu + varijabilni troškovi ovisno o težini paketa (vidi tablicu u nastavku).
  TEŽINA PAKETA DO (u KG) TROŠKOVI POVRATA PO PAKETU SA PDV-OM
  1 46,85 €
  2 47,75 €
  3 48,65 €
  4 49,56 €
  5 50,46 €
  6 51,36 €
  7 52,26 €
  8 53,17 €
  9 54,07 €
  10 54,97 €
  11 55,87 €
  12 56,78 €
  13 57,68 €
  14 58,58 €
  15 59,48 €
  16 60,39 €
  17 61,29 €
  18 62,19 €
  19 63,09 €
  20 64,00 €
  21 64,90 €
  22 65,80 €
  23 66,70 €
  24 67,61 €
  25 68,51 €
  26 69,41 €
  27 70,31 €
  28 71,21 €
  29 72,12 €
  30 73,02 €

  Svaku korisnu provjeru u svakom slučaju provodi HOORTRADE po primitku proizvoda. Kako bi HOORTRADE mogao izvršiti korisne provjere i upravljati svojim zahtjevom za povlačenje pod optimalnim uvjetima, HOORTRADE snažno preporučuje da mu kupac pošalje fotografiju vraćenog(ih) proizvoda(a) i paket(a) prije slanja. HOORTRADE moli kupca da ukloni transportne naljepnice na paketima.

  Artikli vraćeni nepotpuni, oštećeni, oštećeni zbog nestručnog rukovanja od strane kupca neće dobiti povrat u cijelosti. HOORTRADE će priopćiti Kupcu vrijednost naknade koja odgovara pretrpljenoj šteti.

 • 7.8 U slučaju da Kupac iskoristi svoje pravo na povlačenje, HOORTRADE će mu bez nepotrebnog odgađanja nadoknaditi sve iznose koje je Kupac platio u roku od četrnaest (14) dana od datuma kada je HOORTRADE obaviješten o Odluka kupca o povlačenju. Odgovarajući troškovi povrata bit će odbijeni od vraćenog iznosa. Ova nadoknada može se odgoditi dok se proizvodi ne povrate ili dok kupac ne pruži dokaz o otpremi ovih proizvoda s fotografijom proizvoda i paketa, pri čemu je odabrani datum prvog od ovih događaja. Povrat će se izvršiti korištenjem istog sredstva plaćanja koje je korišteno prilikom narudžbe, osim ako Kupac izričito ne pristane na korištenje drugog sredstva plaćanja i pod uvjetom da povrat ne uzrokuje nikakve troškove za Kupca.

8. JAMSTVO NA PROIZVOD

ZAKONSKA JAMSTVA

Kada postupa prema zakonskom jamstvu sukladnosti, potrošač ima rok od dvije godine od isporuke robe da djeluje; može birati između popravka ili zamjene robe, podložno uvjetima troškova predviđenim člankom L.217-9 Potrošačkog kodeksa; osim za rabljenu robu, izuzeta je od dokazivanja postojanja nesukladnosti robe tijekom 24 mjeseca nakon isporuke robe.
Pravno jamstvo sukladnosti primjenjuje se neovisno o bilo kojem dodijeljenom komercijalnom jamstvu.
Potrošač može odlučiti primijeniti jamstvo protiv skrivenih nedostataka na prodanoj stvari u smislu članka 1641. Građanskog zakonika, osim ako je prodavatelj odredio da neće biti obvezan pružiti nikakvo jamstvo; u slučaju provedbe ovog jamstva, kupac ima izbor između otkazivanja prodaje ili smanjenja prodajne cijene u skladu s člankom 1644. Građanskog zakonika. Ima rok od dvije godine od otkrića kvara
Odgoda, obustava ili prekid roka zastare ne može imati za posljedicu produženje roka zastare nakon dvadeset godina od dana nastanka prava u skladu s člankom 2232. Građanskog zakonika.

 • 8.1 Svi proizvodi nabavljeni na Stranici uživaju sljedeća pravna jamstva, predviđena Građanskim zakonikom i Zakonom o potrošačima.
 • 8.2 Kupac je, međutim, propisno obaviješten da svaka izmjena, rezanje, personalizacija jednog ili više dijelova isporučenih proizvoda sprječava primjenu povezanih pravnih jamstava, definiranih u nastavku.

ZAKONSKO JAMSTVO SUKLADNOSTI

 • 8.3 Prema člancima L.217-4 i sljedećim Zakonom o potrošačima, prodavatelj je dužan isporučiti robu koja je u skladu s ugovorom sklopljenim s Kupcem potrošačem i odgovoriti na svaki nedostatak sukladnosti koji postoji tijekom isporuke Proizvoda. Jamstvo sukladnosti može se iskoristiti ako je nedostatak postojao na dan preuzimanja Proizvoda.
 • 8.4 Međutim, ako se nedostatak pojavi unutar 24 mjeseca nakon tog datuma, pretpostavlja se da ispunjava ovaj uvjet. No, u skladu s člankom L.217-7 Potrošačkog kodeksa, "prodavač može osporiti ovu pretpostavku ako nije u skladu s prirodom [Proizvoda] ili navodnim nedostatkom sukladnosti". U tom smislu, HOORTRADE može analizirati sporni proizvod kako bi utvrdio je li uočeni nedostatak postojao na dan isporuke proizvoda Kupcu. S druge strane, nakon tog razdoblja od 24 mjeseca, na Kupcu je da dokaže da je nedostatak postojao u trenutku preuzimanja Proizvoda.
 • 8.5 U skladu s člankom L.217-9 Potrošačkog kodeksa, „u slučaju nesukladnosti, kupac bira između popravka i zamjene robe. Međutim, prodavatelj ne smije postupiti prema izboru kupca ako taj izbor podrazumijeva očito nerazmjeran trošak u odnosu na drugi način, uzimajući u obzir vrijednost robe ili važnost nedostatka. Zatim je dužan nastaviti, osim ako to nije nemoguće, prema metodi koju kupac nije odabrao”.

ZAKONSKO JAMSTVO NA SKRIVENE NEDOSTATKE

 • 8.6 Prema člancima 1641 do 1649 Građanskog zakonika, kupac može zahtijevati korištenje jamstva za skrivene nedostatke ako se prikazani nedostaci nisu pojavili tijekom kupnje, bili su prije kupnje i dovoljno su ozbiljni (kvar mora biti proizvod neprikladnim za uporabu za koju je namijenjen ili umanjiti tu uporabu do te mjere da kupac ne bi kupio proizvod ili ga ne bi kupio po takvoj cijeni da je znao za nedostatak).
 • 8.7 Pritužbe, zahtjevi za nadoknadom za nesukladan proizvod moraju se podnijeti poštom ili putem obrasca za kontakt namijenjenog za tu svrhu i dostupnog na Stranici iz korisničkog područja. Kupcu će bankovnom doznakom biti nadoknađen iznos njegove narudžbe. Troškovi postupka povrata (osobito povratne poštarine dotičnog proizvoda) ostat će odgovornost HOORTRADE-a.

KOMERCIJALNO JAMSTVO

 • 8.8 Ne dovodeći u pitanje pravo na korist od zakonskih jamstava koja su na snazi, kao što je gore navedeno i za koja HOORTRADE ostaje vezan kako bi jamčio sukladnost proizvoda, Kupac može imati koristi od dodatnog komercijalnog jamstva, ovisno o proizvodu(ima) stečena.
 • 8.9 Komercijalno jamstvo se naplaćuje. Trajanje i iznos komercijalnog jamstva također su naznačeni na kupčevom računu koji se pojavljuje u njegovom području za kupce

9. ODGOVORNOST

 • 9.1 Svaka od ugovornih strana preuzima odgovornost za posljedice koje proizlaze iz njezinih pogrešaka, pogrešaka ili propusta i uzrokuju izravnu štetu drugoj strani.

ODGOVORNOST KUPCA

 • 9.2 Kupac je isključivo odgovoran za kvalitetu, preciznost, relevantnost i točnost informacija koje daje na Stranici u svrhu postavljanja i potvrđivanja svoje narudžbe. Bilo kakva pogreška s njegove strane u vezi s informacijama priopćenim HOORTRADE-u prilikom narudžbe i koja bi mogla utjecati na isporuku naručenih proizvoda može dovesti do novog fakturiranja od strane HOORTRADE-a za troškove potrebne za osiguranje nove isporuke. HOORTRADE se ni na koji način ne može smatrati odgovornim u tom pogledu.
 • 9.3 Kupac je isključivo odgovoran HOORTRADE-u i, gdje je to primjenjivo, trećim stranama za bilo kakvu štetu, bilo koje prirode, uzrokovanu informacijama priopćenim, prenesenim ili širenim prilikom potpisivanja njegove narudžbe i primjene ovih Općih uvjeta, kao i svako kršenje ovih ugovornih odredbi sa svoje strane.
 • 9.4 Kupac je isključivo odgovoran za odabir proizvoda koje naručuje putem Stranice.
 • 9.5 Montaža i montaža isporučenog(ih) Proizvoda(a) provodi se pod potpunom odgovornošću Kupca. Slično tome, svako rezanje Proizvoda ili modifikacija sastavnog dijela Proizvoda provodi se pod isključivom odgovornošću Kupca. HOORTRADE se ni pod kojim uvjetima ne može smatrati odgovornim za sklop koji nije u skladu s pravilima tehnike ili uputama za sastavljanje i uporabu.
 • 9.6 Kako bi se osiguralo pravilno postupanje s prigovorom Kupca, Kupac mora ispitati stanje i sadržaj svog paketa na dan isporuke kako bi formulirao potrebne rezervacije prema uvjetima iz članka 5) i odmah obavijestiti HOORTRADE putem kontakt obrasca svaki pronađeni nedostatak. U slučaju uočenog kvara, kupac ne smije nastaviti s sastavljanjem proizvoda prije nego što HOORTRADE obradi njegovu pritužbu (pogledajte vrijeme obrade u članku 8.9 ovih OU-a). U slučaju sastavljanja proizvoda, HOORTRADE se ne može smatrati odgovornim za nedostatke uočene nakon što je proizvod sastavljen. Posljedično, ako Kupac ne obavijesti HOORTRADE o postojanju neispravnog dijela i sastavi ga kao dio sastavljanja Proizvoda, ne može se pouzdati u nesukladnost dijela
 • 9.7 Kada povjeri montažu i instalaciju nabavljenog proizvoda trećem pružatelju profesionalnih usluga ili instalateru, potonji ostaje isključivo odgovoran za montažu, sredstva koja se koriste u tu svrhu i bilo kakvu štetu koja iz toga može proizaći za Kupca i/ili proizvod prigodom ili na kraju njegove instalacije. Odgovornost HOORTRADE-a ni u kojem slučaju ne može biti angažirana u tom pogledu. Svaki zahtjev upućen HOORTRADE-ovoj postprodajnoj službi u ovom slučaju će HOORTRADE odbiti. Svaki nedostatak strukture ili oblika sastavnog dijela proizvoda prije njegove montaže, bušenja itd. mora, u tom slučaju, biti obaviješten HOORTRADE-u bez odgode, pri čemu je navedeno da se kupac tada obvezuje obustaviti montažu povjerenu stručnjaku treće strane. HOORTRADE se ne može smatrati odgovornim za uočeni nedostatak ako je sporni dio ugrađen ili ugrađen u strukturu proizvoda, unatoč obavijesti poslanoj HOORTRADE-u.

ODGOVORNOST TVRTKE HOORTRADE

 • 9.8 HOORTRADE provodi sve potrebne mjere kako bi kupac dobio kvalitetne proizvode u optimalnim uvjetima. HOORTRADE preuzima punu odgovornost za proizvode koji se nude kupcima na stranici i isključivo će rješavati potencijalne pritužbe koje se odnose na navedene proizvode.
 • 9.9 HOORTRADE se, međutim, ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu koja se može pripisati samom Klijentu ili nepredvidivom i nesavladivom činu treće strane izvan ugovora ili slučaju više sile.
 • 9.10 Nadalje, ne može se smatrati odgovornim u slučaju štete koju pretrpi Kupac povezane s pogrešnom uporabom ili sastavljanjem/sastavljanjem Proizvoda koji nije u skladu s uputama, bilo da je ovu instalaciju izvršio sam Kupac ili pružatelj usluga treće strane. po nalogu Klijenta.
 • 9.11 U slučaju pritužbe Kupca u vezi s nedostatkom uočenim na proizvodu, HOORTRADE se obvezuje potvrditi primitak zahtjeva Kupca u roku od četrdeset osam (48) radnih sati od primitka kompletne datoteke Kupca (referenca, količina, fotografije, bilo koje informacije zahtijeva HOORTRADE). U slučaju uočenog nedostatka na Proizvodu koji je HOORTRADE potvrdio, HOORTRADE se obvezuje Kupcu ponuditi rješenje prilagođeno njegovom zahtjevu u roku od četrnaest kalendarskih dana od potvrde o rješavanju prigovora.

10. VIŠA SILA

 • 10.1 “Viša sila” je definirana kao svaki događaj koji je izvan kontrole jedne od strana i koji se ne može razumno predvidjeti u trenutku sklapanja ugovora između HOORTRADE-a i Klijenta. Takav će se događaj okarakterizirati čim bi stranka, žrtva takvog događaja, bila spriječena u ispravnom izvršavanju svojih ugovornih obveza, unatoč provedbi odgovarajućih i primjerenih mjera namijenjenih ograničavanju učinaka.
 • 10.2 Niti jedna ugovorna strana neće biti odgovorna prema drugoj za neizvršenje ili kašnjenje u izvršenju obveze proizašle iz ovih Općih uvjeta do kojeg bi došlo uslijed radnje druge strane nakon nastupa više sile, kako to priznaje i definira francuska sudska praksa
 • 10.3 Slučaj više sile suspendira obveze koje proizlaze iz ovih OU-a za cijelo vrijeme trajanja i nijedna strana ne može, tijekom tog razdoblja, valjano tvrditi postojanje takvog slučaja više sile u smislu članka 1218 Građanskog Kodeksa kako bi opravdao kraj svog ugovornog odnosa s drugom stranom. Međutim, ako bi slučaj više sile trajao duže od trideset (30) uzastopnih dana, to bi dovelo do automatskog prekida ovih OU-a od strane jedne ili druge strane, osam (8) dana nakon slanja registriranog pismo s potvrdom primitka kojim se obavještava o ovoj odluci.

11. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

 • 11.1 Stranica, kao i baze podataka, tekstovi, dokumenti, informacije, slike, fotografije, grafike, logotipi ili bilo koji drugi podaci zaštićeni su prema člancima L.111-1 i sljedećim Zakonika o intelektualnom vlasništvu i ostaju isključivo vlasništvo HOORTRADE ili, gdje je primjenjivo, njihovih vlasnika od kojih je HOORTRADE dobio potrebna ovlaštenja za rad.
 • 11.2 HOORTRADE ostaje vlasnik svih prava intelektualnog vlasništva pohranjenih i registriranih kod Nacionalnog instituta za intelektualno vlasništvo (INPI) i koja se odnose na Stranicu, kao i svih prava intelektualnog vlasništva i autorskih prava koja se odnose na bilo koji drugi razlikovni znak koji mu pripada.
 • 11.3 Bilo kakva reprodukcija i/ili predstavljanje, preuzimanje, prevođenje, prilagodba, iskorištavanje, distribucija, širenje i/ili priopćavanje, u bilo kojem obliku, komercijalno ili ne, cijelog ili dijela Stranice ili bilo kojeg prava intelektualnog vlasništva koje pripada HOORTRADE-u strogo je zabranjeno. Kupac se također suzdržava od bilo kakvih radnji i radnji koje bi mogle izravno ili neizravno povrijediti prava intelektualnog vlasništva HOORTRADE-a.
 • 11.4 U slučaju da dođe do povrede prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na Stranicu ili prava HOORTRADE-a, Kupac se poziva da to prijavi HOORTRADE-u putem obrasca za kontakt u području za korisnike na Stranici.

12. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

13. JEZIK OU

 • 12.1 Ovi OU napisani su na francuskom.
 • 12.2 U slučaju da ih treba prevesti na jedan ili više jezika, samo će verzija teksta na francuskom prevladati u slučaju spora.

14. VAŽEĆI ZAKON I NADLEŽNA NADLEŽNOST

 • 14.1 Ovi U&Cs regulirani su francuskim zakonom.
 • 14.2 U slučaju spora koji bi mogli izazvati ovi OU (ili jedna od njihovih klauzula) i/ili odnosi između stranaka, Kupac se može, po vlastitom izboru, obratiti i jednom od sudova koji su mjesno nadležni prema Zakona o parničnom postupku, nadležnost mjesta u kojem je živio u vrijeme sklapanja ugovora ili nastanka štetnog događaja.
 • 14.3 Prema članku L.612-1 Potrošačkog kodeksa, podsjeća se da „svaki potrošač ima pravo besplatno se obratiti posredniku za potrošače u cilju mirnog rješavanja spora između njega i profesionalne osobe. U tu svrhu stručnjak jamči potrošaču učinkovitu upotrebu sustava za posredovanje potrošača”.
 • 14.4 U skladu s Pravilnikom br. 2015-1033 od 20. kolovoza 2015. i Provedbenim dekretom br. 2015-1382 od 30. listopada 2015., svaki spor ili takozvani potrošački spor, podložan članku L.612-2 potrošačkog zakona, može biti predmetom sporazumne nagodbe putem medijacije s CMAP – Pariškim centrom za mirenje i arbitražu.
 • 14.5 Da bi svoj spor predao posredniku, Kupac može:
  • (i) ispunite obrazac na web stranici CMAP-a: www.mediateur-conso.cmap.fr ; Ili,
  • (ii) pošaljite svoj zahtjev običnom ili preporučenom poštom na adresu CMAP Médiation Consommation, 39 avenue Franklin D. Roosevelt, 75008 PARIZ; Ili,
  • (iii) pošaljite e-poštu na consommateurs@cmap.fr.
 • 14.6 Podsjećamo da medijacija nije obvezna, osim ako zakonom nije drugačije određeno, a nudi se radi rješavanja sporova izbjegavanjem obraćanja sudu.

DODATAK 1 – MODEL OBRASCA ODUSTAVICE

(Molimo ispunite i vratite ovaj obrazac samo ako želite odustati od ugovora)

Za pozornost tvrtke HOORTRADE, 83-85 boulevard du parc de l'Artillerie – 69007 LYON – Francuska

Obavještavam Vas da odustajem od ugovora koji se odnosi na broj narudžbe: _____________________________________________________
_____________________________________________________
_____________________________________________________

A što se tiče proizvoda u nastavku: ________________

Primljeno dana: __ / __ / ____

Moje ime i adresa:
_____________________________________________________
_____________________________________________________
_____________________________________________________

Prihvaćam uslugu povrata koju nudi Hoortrade (stavak 7.7 GTC-a)

Datum : __ / __ / ____

Potpis (samo u slučaju obavijesti o ovom obrascu na papiru):

Annexe 2 – DODATAK 2 – POPIS POŠTANSKIH KODOVA KOJE NE ISPORUČUJE HOORTRADE

Zemlja Grad Poštanski brojevi
Francuska
LOIX 17111
ILE D'AIX 17123
ST GEORGES D'OLERON 17190
ST PIERRE D'OLERON 17310
ST TROJAN LES BAINS 17370
ST MARTIN EN RE 17410
CHATEAU D'OLERON 17480
DOLUS D'OLERON 17550
LE BOIS PLACE EN RE 17580
ARS EN RE 17590
LA FLOTTE 17630
ST DENIS D'OLERON 17650
LA COUARDE SUR MER 17670
ST MARIE EN RE 17740
LA BREE LES BAINS 17840
LES PORTES EN RE 17880
RIVEDOUX PLAGE 17940
CORSE 20000 ➜ 20999
ILE DE BREHAT 22870
ILE D'OUESSANT 29242
ILE DE BATZ 29253
ILE DE MOLENE 29259
ILE TUDY 29980
ILE DE SEIN 29990
BELLE ILLE (LE PALAIS) 56360
GROIX 56590
ILES AUX MOINES 56780
ILE D'ARZ 56840
ILE D'YEU 85350
Njemačka
Hiddensee 18565
Pellworm 25846 - 25847 - 25849
Hallig Hooge 25859
Langeneß 25863
Hallig Oland / Hallig Gröde / Habel 25869
Föhr (Wyk) 25929 ➜ 25933
Föhr 25938
Föhr (Nieblum) 25939
Amrum (Wittdün) 25940 ➜ 25942
25946
Amrum (Nebel) 25947 ➜ 25949
Amrum (Norddorf) 25952 ➜ 25955
Sylt (Westerland) 25961 ➜ 25970
Sylt (Sylt-Ost) 25980 - 25985 - 25986
Sylt (Rantum) 25988
Sylt (List) 25989 - 25990
Sylt (Wenningstedt) 25992 ➜ 25994
25996 ➜ 25999
Langeoog 26465
Spiekeroog 26474
Wangerooge 26486
Norderney 26548
Juist 26571
Baltrum 26579
Borkum 26757
Helgoland 27498
Neuwerk 27499
Frauenchiemsee 83256
Hrvatska
Rab 51280 - 51281
Krk 51500
51511 ➜ 51517
51521 ➜ 51523
Cres 51555 ➜ 51557
51559
Losinj 51550 - 51551 - 51554 - 51564
Ilovik 51552
Susak 51561
Unije 51562
Ciovo 21220 - 21223 - 21224
Drvenik 21225
Solta 21430 - 21432
Brac 21400
21403 ➜ 21405
21410 - 21412 - 21413 - 21420
21423 ➜ 21426
Hvar 21450 - 21454 - 21460 - 21462 - 21463
21465 ➜ 21467
21469
Vis 21480 - 21483 - 21485
Kolocep 20221
Lopud 20222
Sipan 20223
Mljet 20224 ➜ 20226
Lastovo 20290
Korcula 20260 - 20263 - 20264 - 20270
20271 ➜ 20275
Krapanj 22231
Zlarin 22232
Prvic Luka 22233
Prvic Sepurine 22234
Kaprije 22235
Zirje 22236
Murter 22240
22242 ➜ 22244
Pag 23249 ➜ 23251
53291 -53294 - 53296
Vir 23234
Olib 23296
Silba 23295
Premuda 23294
Molat 23292
Ist 23293
Sestrunj 23291
Ugljan 23271 ➜ 23275
Pasman 23212
23262 ➜ 23264
Dugi Otok 23281 - 23282
23285 ➜ 23287
Rava 23283
Veli Iz 23284
Danska
Rønne 3700
Aakirkeby 3720
Nexø 3730
Svaneke 3740
Østermarie 3751
Gudhjem 3760
Allinge 3770
Klemensker 3782
Hasle 3790
Sejerø 4592
Aero 5960
Ærøskøbing 5970
Søby Ærø 5985
Fanø 6720
Fur 7884
Samsø 8305
Anholt 8592
Læsø 9940 - 9950 - 9960
Španjolska
Îles Baléares 07xxx
Badajoz 06000 ➜ 06019
06010 ➜ 06012
06070 - 06071 - 06080
La Pilara 06009
Base Aerea Talavera Real 06050
Olivenza 06100
Cheles 06105
San Benito De La Contienda 06106
Villarreal 06107
Santo Domingo - San Jorge De Alor 06108
San Rafael De Olivenza - San Francisco De Olivenza 06109
Villanueva Del Fresno 06110
Oliva De La Frontera 06120
Zahinos 06129
Valverde De Leganes 06130
Alconchel 06131
Higuera De Vargas 06132
Taliga 06133
Valencia Del Mombuey 06134
Talavera La Real 06140
Santa Marta 06150
Barcarrota 06160
Alvarado - La Albuera 06170
Almendral 06171
Torre De Miguel Sesmero 06172
Nogales 06173
Salvaleon 06174
Salvatierra De Los Barros 06175
La Morera - La Parra 06176
Valle De Matamoros 06177
Valle De Santa Ana 06178
Gevora Del Caudillo 06180
Sagrajas 06181
Alcazaba 06182
Novelda Del Guadiana 06183
Pueblonuevo Del Guadiana 06184
Valdelacalzada 06185
Guadiana Del Caudillo 06186
Guadajira 06187
La Roca De La Sierra 06190
Puebla De Obando 06191
Villar Del Rey 06192
Botoa - Puente De Zapaton 06193
Valdebotoa 06194
Balboa - Villafranco Del Guadiana 06195
Aldea Del Cura - Aldea De Retamal - Cortegana - Corte De Peleas 06196
Entrin Alto - Entrin Bajo 06197
Almendralejo 06200
Aceuchal 06207
Villalba De Los Barros 06208
Solana De Los Barros 06209
Torremegia 06210
Villafranca De Los Barros 06220
Ribera Del Fresno 06225
Hinojosa Del Valle 06226
Llera 06227
Hornachos 06228
Puebla Del Prior 06229
Los Santos De Maimona 06230
Fuente De Cantos 06240
Calzadilla De Los Barros 06249
Bienvenida 06250
Monesterio 06260
Segura De Leon 06270
Fuentes De Leon 06280
Usagre 06290
Montemolin 06291
Calera De Leon 06292
Cabeza La Vaca 06293
Zafra 06300
Puebla De Sancho Perez 06310
Medina De Las Torres 06320
Atalaya 06329
Valencia Del Ventoso 06330
Fregenal De La Sierra 06340
Higuera La Real 06350
Fuente Del Maestre 06360
Burguillos Del Cerro 06370
Valverde De Burguillos 06378
Jerez De Los Caballeros 06380
Valuengo 06389
Brovales - La Bazana 06389
Feria 06390
La Lapa 06391
El Raposo 06392
Alconera 06393
Bodonal De La Sierra 06394
Don Benito 06400
Conquista - Torrefresneda - Santa Amalia - Valdehornillos 06410
Medellin 06411
Hernan Cortes - Ruecas - Vivares 06412
Mengabril 06413
Yelbes 06415
Castuera 06420
Monterrubio De La Serena 06427
Puerto Hurraco 06428
Benquerencia De La Serena - Puerto Mejorada 06429
Zalamea De La Serena 06430
Esparragosa De La Serena 06439
Malpartida De La Serena 06440
Higuera De La Serena 06441
Retamal De Llerena 06442
Campillo De Llerena 06443
Valencia De Las Torres 06444
Higuera De Llerena 06445
San Cristobal De Zalamea 06446
Quintana De La Serena 06450
Valle De La Serena 06458
La Guarda 06459
Campanario 06460
Magacela 06468
La Coronada 06469
Guareña 06470
Villagonzalo 06473
Valdetorres 06474
Oliva De Merida 06475
Palomas 06476
Puebla De La Reina 06477
Manchita 06478
Cristina 06479
Montijo 06480
La Nava De Santiago 06486
Cordobilla De Lacara 06487
Carmonita 06488
Lacara, De (Poblado) 06489
Puebla De La Calzada 06490
Lobon 06498
Barbaño 06499
San Vicente De Alcantara 06500
Alburquerque 06510
La Codosera 06518
Bacoco - Benavente - El Marco - La Rocita De Mayorga 06519
Cabeza Del Buey 06600
Peñalsordo 06610
Zarza Capilla 06611
Capilla 06612
Helechal 06613
Almorchon 06614
Nava, La (De Almorchon) 06615
Esparragosa De Lares 06620
Puebla De Alcocer 06630
Talarrubias 06640
Siruela 06650
Sancti-Spiritus 06655
Garlitos 06656
Risco 06657
Tamurejo 06658
Baterno 06659
Fuenlabrada De Los Montes 06660
Herrera Del Duque 06670
Villarta De Los Montes 06678
Peloche 06679
Castilblanco 06680
Valdecaballeros 06689
Garbayuela 06690
Pantano De Cijara 06691
Helechosa De Los Montes 06692
Villanueva De La Serena 06700
Entrerrios 06710
Gargaligas 06711
Zurbaran 06712
Los Guadalperales 06713
La Haba 06714
Rena 06715
Villar De Rena 06716
Palazuelo 06717
Puebla De Alcollarin 06717
Castillo De La Encomienda 06718
El Torviscal 06719
Valdivia 06720
Acedera - Obando 06730
Vegas Altas 06731
Orellana La Vieja 06740
Orellana De La Sierra 06750
Navalvillar De Pela 06760
Casas De Don Pedro 06770
Merida 06800
Calamonte 06810
Don Alvaro 06820
La Zarza 06830
Alange 06840
Arroyo De San Servan 06850
Esparragalejo 06860
La Garrovilla 06870
Torremayor 06880
Valverde De Merida 06890
Mirandilla 06891
Trujillanos 06892
San Pedro De Merida 06893
Aljucen 06894
El Carrascalejo 06894
Llerena 06900
Puebla Del Maestre 06906
Pallares 06907
Santa Maria La Nava 06908
Trasierra 06909
Granja De Torrehermosa 06910
Peraleda Del Zaucejo 06919
Azuaga 06920
Valverde De Llerena 06927
Malcocinado 06928
La Cardenchosa 06929
Berlanga 06930
Maguilla 06939
Ahillones 06940
Villagarcia De La Torre 06950
Casas De Reina 06960
Reina 06970
Fuente Del Arco 06980
Bohonal 13110
Estonija
Kihnu 88001 ➜ 88005
Osmussaare 91217
Vormsi 91301 ➜ 91320
Hiiuma 92001 ➜ 92420
Saaremaa 93001 ➜ 94799
96027 - 96098
Piirissaare 62601
Finska
Helsinki 00190
Tirmo 07360
Pellinki 07370
Suurpellinki 07390
Barösund 10270
Tammisaari 10600
Velkua 21195
Lillandet 21650
Nauvo 21660
Pärnäinen 21670
Nötö 21680
Korppoo 21710
Korpoström 21720
Utö 21740
Norrskata 21750
Houtskari 21760
Mossala 21770
Emkarby 22220
Eckerö 22270
Storby 22271
Pålsböle 22310
Tjudö 22330
Geta 22340
Kastelholm 22520
Sund 22530
Vårdö 22550
Lemland 22610
Lumparland 22630
Föglö 22710
Sottunga 22720
Mariehamn 22100 - 22101 - 22120 - 22140 - 22160
Gottby 22130
Jomala 22150
Emkarby 22220
Hammarland 22240
Eckerö 22270 - 22271
Pälsböle 22310
Ödkarby 22320
Tjudö 22330
Geta 22340
Godby 22410 - 22411
Saltvik 22430
Kastelholm 22520
Sund 22530
Lemland 22610
Lumparland 22630
Föglö 22710
Sottunga 22720
Kökar 22730
Seglinge 22810
Kumlinge 22820
Enklinge 22830
Lappoby-Åland 22840
Torsholma 22910
Brändö - Åland 22920
Fiskö 22930
Åva 22940
Jurmo - Åland 22950
Värdö 22550
Åva 22940
Iniö 23390
Angelniemi 25230
Hiittinen 25940
Rosala 25950
Högsåra 25960
Kesälahti 59800
Suurikylä 59810
Purujärvi 59820
Isokyrö 61500
Lehmäjoki 61520
Orismala 61550
Orisberg 61560
Norinkylä 61840
Kristiinankaupunki 64100
Tiukka 64140
Närpes 64200
Kalax 64210
Yttermark 64220
Närpes St 64230
Böle 64240
Pjelax 64250
Kaskinen 64260
Lapväärtti 64300
Dagsmark 64320
Karijoki 64350
Myrkky 64370
Metsälä 64440
Kallträsk 64450
Härkmeri 64460
Skaftung 64480
Siipyy 64490
Nämpnäs 64510
Norrnäs 64530
Rangsby 64550
Övermark 64610
Teuva 64700
Perälä 64720
Horo 64740
Peltola 64760
Äystö 64770
Vanhakylä 64810
Kärjenkoski 64820
Villamo 64830
Heikkilänjoki 64840
Möykky 64850
Isojoki 64900
Kodesjärvi 64930
Vaasa 65100 - 65130 - 65170 - 65200 - 65230 - 65280 - 65300 - 65320 - 65350 - 65370 - 65380
Sundom 65410
Sulva 65450
Tölby 65460
Rimal 65470
Vikby 65480
Helsingby 65520
Mustasaari 65610
Karperö 65630
Koskö 65650
Singsby 65710
Jungsund 65730
Iskmo 65760
Raippaluoto 65800
Björköby 65870
Norra Vallgrund 65920
Södra Vallgrund 65930
Söderudden 65970
Maalahti 66100
Övermalax 66140
Långåminne 66160
Korsnäs 66200
Molpe 66210
Bergö 66220
Korsbäck 66230
Petolahti 66240
Svarvar 66260
Pörtom 66270
Taklax 66280
Harrström 66290
Töjby 66295
Jurva 66300
Niemenkylä 66320
Hakko 66330
Sarvijoki 66340
Tainus 66350
Kesti 66360
Närvijoki 66370
Laihia 66400
Ruto 66420
Vedenoja 66430
Tervajoki 66440
Jakkula 66450
Haapala 66460
Jukaja 66470
Vähäkyrö 66500
Merikaarto 66510
Veikkaala 66520
Koivulahti 66530
Petsmo 66540
Västerhankmo 66550
Österhankmo 66560
Kuni 66580
Vassor 66590
Vöyri 66600
Maksamaa 66640
Bertby 66660
Kaurajärvi 66680
Kaitsor 66710
Oxkangar 66730
Nurmes 75500
Nurmes 75530
Savikylä 75650
Ylä-Luosta 75680
Valtimo 75700
Karhunpää 75710
Pajukoski 75740
Puukari 75770
Mujejärvi 75790
Ylä-Valtimo 75840
Saramo 75890
Petäiskylä 75930
Mujejärvi 75940
Kohtavaara 75970
Höljäkkä 75990
Joensuu 80100 - 80110 - 80130 - 80140 - 80160 - 80170 - 80200 - 80210 - 80220 - 80230 - 80260
Reijola 80330
Ylämylly 80400
Onttola 80510
Lehmo 80710
Kontiolahti 80770
Kontioniemi 80780
Kontioranta 80790
Paihola 80850
Kulho 80910
Kontiolahti 81100
Katajaranta 81120
Romppala 81160
Eno 81200
Louhioja 81210
Jakokoski 81220
Mönni 81230
Lehtoi 81235
Ahveninen 81260
Paukkaja 81270
Uimaharju 81280
Ukkola 81290
Haapalahti 81295
Kuismavaara 81320
Luhtapohja 81330
Tokrajärvi 81350
Sarvinki 81360
Revonkylä 81390
Tyrjänsaari 81420
Kivilahti 81430
Huhus 81450
Käenkoski 81460
Naarva 81470
Vuonisjärvi 81560
Kelvä 81570
Vuonislahti 81590
Hattuvaara 81650
Lehmikylä 81660
Lieksa 81700
Lieksa 81720
Pankakoski 81750
Jamali 81810
Kylänlahti 81820
Mätäsvaara 81850
Viekijärvi 81860
Pankajärvi 81950
Jongunjoki 81970
Heinävaara 82110
Keskijärvi 82120
Kiihtelysvaara 82140
Oskola 82160
Uskali 82170
Huhtilampi 82180
Hammaslahti 82200
Suhmura 82210
Niittylahti 82220
Nieminen 82290
Rääkkylä 82300
Oravisalo 82310
Rasivaara 82335
Tikkala 82350
Onkamo 82360
Tolosenmäki 82380
Haarajärvi 82395
Puhos 82430
Hummovaara 82460
Heinoniemi 82490
Kitee 82500
Kiteenlahti 82510
Juurikka 82580
Närsäkkälä 82590
Tohmajärvi 82600
Värtsiläv 82655
Uusi-Värtsilä 82660
Kaurila 82670
Niirala 82675
Littilä 82685
Kovero 82710
Tuupovaara 82730
Öllölä 82750
Hoilola 82760
Kaustajärvi 82770
Marjovaara 82815
Maukkula 82820
Haukivaara 82830
Pirttiaho 82840
Kinnasniemi 82850
Kokinvaara 82865
Luutalahti 82870
Mannervaara 82880
Ilomantsi 82900
Sonkaja 82915
Lehtovaara 82960
Hattu 82967
Möhkö 82980
Liperi 83100
Salokylä 83130
Puromäki 83140
Roukalahti 83150
Tutjunniemi 83160
Risti 83320
Kaatamo 83330
Kaarnalampi 83340
Viinijärvi 83400
Käsämä 83430
Vaivio 83450
Harinjärvi 83460
Ahonkylä 83480
Outokumpu 83500
Kokonvaara 83550
Kuusjärvi 83630
Varislahti 83660
Polvijärvi 83700
Kuorevaara 83720
Sotkuma 83750
Sola 83760
Horsmanaho 83780
Kinahmo 83825
Hukkala 83830
Ruvaslahti 83835
Saarivaara 83840
Martonvaara 83855
Polvela 83870
Kajoo 83880
Juuka 83900
Paalasmaa 83910
Vihtasuo 83915
Nunnanlahti 83940
Ahmovaara 83950
Koli 83960
Tuopanjoki 83985
Hailuoto 90480
Italija
Osim Sicilije i Sardinije
Ventotene 04020
Ponza 04027
Sardaigne 07000 ➜ 09999
La Maddalena 07024
Asinara Cala d´Oliva 07046
Carloforte 09014
Campione* 22060
Livigno* 23030
Monte Isola 25050
Pellestrina 30010
San Pietro in Volta 30010
Burano 30012
Venezia 30100 - 30121
Sant´Elena 30122
Venezia 30122 ➜ 30126
30131 ➜ 30133
30135
Venezia 30141
Alberoni 30126
Lido di Venezia 30126
Malamocco 30126
Giudecca 30133
Sacca Fisola 30133
Murano 30141
Cavo 57038
Cavoli 57034
Gorgona Isola 57030
La Pila 57034
Marciana 57030
Poggio 57030
Pomonte 57030
Procchio 57030
San Piero in Campo 57034
Sant´Ilario 57034
Seccheto 57034
Capoliveri 57031
Capraia Isola 57032
Marciana Marina 57033
Campo nell´ Elba 57034
Marina di Campo 57034
Pianosa Isola 57034
Porto Azzurro 57036
Carpani 57037
Magazzini 57037
Portoferraio 57037
San Giovanni 57037
Rio Marina 57038
Rio Nell´Elba 57039
Campese - Giglio Isola - Giglio Porto 58012
Île d'Elbe & Thyrréniennes 58013 - 58018
Giannutri 58019
Isole tremiti 71040
San Domino 71040
San Nicola 71040
Tremiti Isole 71040
Barano d´Ischia 80070
Buonopane 80070
Fontana 80070
Marina Grande di Capri 80073
Panza 80075
Piedimonte d´Ischia 80077
Sant´Angelo 80070
Serrara 80070
Succhivo 80070
Testaccio d´Ischia 80070
Anacapri 80071
Capri 80073
Casamicciola Terme 80074
Forio 80075
Monterone 80075
Lacco Ameno 80076
Ischia 80077
Ischia Ponte 80077
Ischia Porto 80077
Ischia San Michele 80077
Sant´Antuono D´Ischia 80077
Procida 80079
Ustica 90010
Pantelleria 91017
Favignana 91023
Lampedusa 92010
Linosa 92010
Alicudi 98050
Filicudi 98050
Panarea 98050
Stromboli 98050
Vulcano 98050
Canneto Lipari 98052
Lipari 98055
Norveška
Longyearbyen 9170
Svalbard 9171
Isfjord pä Svalbard 9172
Ny-Alesund 9173
Hopen 9174
Sveagruva 9175
Bjornoya 9176
Hornsund 9177
Barentsburg 9178
Pyramiden 9179
Nizozemska
Vlieland 8899
AA-ZZ
Terschelling 8881 ➜ 8884
8891 ➜ 8897
AA-ZZ
Ameland 9161 ➜ 9164
AA-ZZ
Schiermonnikoog 9166
AA-ZZ
Texel 1791 ➜ 1797
AA-ZZ
Marken 1156AA - 1156ZZ
Portugal
Madère 9000 ➜ 9390
9400
Açores 9500 ➜ 9690
9700 ➜ 9950
9960 ➜ 9989
Švedska
Stockholm Segeltorp 10005 - 13025 - 13033 - 13034 - 13036 - 13038 - 13039 - 13042 - 13043 - 13055 - 13056
Drottningskär 37022
Gothenburg archipelago 43080 ➜ 43089
43095 ➜ 43097
Nordkoster 45204
Sydkoster 45205
Åstol 47112 - 47113
Dyrön 47114 - 47115
Västra Götaland 47500 ➜ 47599
Gotland 62000 ➜ 62999
Holmön 91803
Blidö 76017
Yxlan 76018
Stockholm Tomteboda 76019

Dostava
5/9 dana

Sigurna
plaćanja

Besplatna dostava

Beskontaktna
dostava

Sigurno plaćanje

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Dobrodošli u Cazeboo!

Specijaliziran za internetsku prodaju modernih vanjskih elemenata, posebno pokrivača za terase i vrtove, Cazeboo ima čast ponuditi vam kompletnu ponudu za dodavanje vrijednosti vašem eksterijeru prema najnoviji tržišni trendovi, po ultra-konkurentnim cijenama!

Kvaliteta po pravoj cijeni! Ovo je Cazeboo moto!

Svi naši proizvodi osmišljeni su i dizajnirani u obliku kompleta.
Jednostavna i brza montaža, sastavljanje vaših Cazeboo pergola, sjenica i nadstrešnica za automobile bit će dječja igra.

Svi naši modeli dizajnirani su tako da kombiniraju sigurnost i estetiku.

Cazeboo vam nudi izbor za sve vaše želje i zahtjeve: platnena pergola, bioklimatska, vrtna sjenica, nadstrešnica za automobil, kiosk, ...
U Cazeboou, sve je učinjeno da budete zadovoljni!
Također otkrijte svu našu dodatnu opremu za eksterijer koji izgleda kao vi: platno i rezervni krovni dijelovi bit će ponuđeni da usavršite svoj projekt .

Da bismo vam olakšali izbor, imate sve tehničke podatke, detaljan opis proizvoda, kao i vizualne prikaze u situaciji na svim našim listovima proizvoda.

Plaćanja su sigurna a dostava je besplatna pa profitirajte uzmi i ugodan shopping!